Λ. Δωδώνης 69, Ιωάννινα
Απέναντι απο κλινική Epicurus (πρώην Μητέρα)
2651085020
6941402248, 6934443003, 6949777600

Ανακαινίσεις Διαμερισμάτων

Image

Η ανακαίνιση μιας οικίας προκύπτει  από την ανάγκη αισθητικής αναβάθμισης, συντήρησης της περιουσίας  καθώς και την βελτίωση της εργονομίας  του χώρου.
Κάθε χώρος που θέλει ανακαίνιση έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Εκεί η πολύχρονη εμπειρία μας στην ανακαίνιση σπιτιού και την  κατασκευή κατοικιών, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ολοκληρώνουμε τις εργασίες ανακαίνισης, γρήγορα οικονομικά και με άριστα αποτελέσματα.

Η ανακαίνιση μπορεί να γίνει από έναν μόνο χώρο , όπως την κουζίνα η το μπάνιο μέχρι ολόκληρο το σπίτι, εσωτερικά και εξωτερικά.

Για όλες τις εργασίες στην ανακαίνιση σπιτιού χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας.Για μας παίζει ζωτικό ρόλο η αξιοπιστία και η αντοχή των υλικών που χρησιμοποιούμε στο πέρασμα του χρόνου.Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες χρόνων με τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς.
Απευθυνόμενοι στην εταιρεία μας, διασφαλίζετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στην καλύτερη τιμή.

Οι μηχανικοί μας είναι έτοιμοι  να σας προτείνουν τις λύσεις που θα εκπληρώσουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές σας επιθυμίες.

Η αίσθηση του καινούργιου είναι ανυπέρβλητη και δίνει αξία στην περιουσία σας ...τολμήστε το!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6949777600 


Καλέστε μας γιαπροσφορεςπληροφοριες

ioannina home