Λ. Δωδώνης 69, Ιωάννινα
Απέναντι απο κλινική Epicurus (πρώην Μητέρα)
2651085020
6941402248, 6934443003, 6949777600

Κατασκευές

Image
Κατασκευές
Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η ασφάλεια των κτιρίων λαμβάνοντας υπόψη, σε συνεργασία και με την ομάδα αρχιτεκτόνων και πολιτικών μηχανικών της εταιρείας, τους νεότερους αντισεισμικούς κανονισμούς του Ελληνικού Κράτους.

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους και πλέον αναγνωρισμένους προμηθευτές και κατασκευαστές υλικών από Ελλάδα και Ευρώπη, με εγγυημένα και δοκιμασμένα υλικά αλλά και με συνεργεία πλήρως καταρτισμένα στο χώρο.

Η μεγάλη μας πείρα, η διαρκής ενημέρωση στο χώρο των κατασκευών και των υλικών κατασκευής αποτελούν εγγύηση για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε με πλήρη αξιοπιστία και τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων κατασκευής.
Παράλληλα, η ποιότητα, η λειτουργικότητα, η αρχιτεκτονική άποψη και αντίληψη των κτιρίων μας, σεβόμενη τους νόμους και το περιβάλλον, αποτελούν το γνώριμο προφίλ των κατασκευών μας.

Έτσι πλέον είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία από την έρευνα και αγορά ενός οικοπέδου μέχρι την ολοκλήρωση της κατοικίας σας.
Αλλά ακόμα και αν δεν θέλετε να μπείτε στη διαδικασία ανέγερσης μιας νέας οικοδομής, εμπιστευτείτε μας να βρούμε το ιδανικό για εσάς οίκημα.
ioannina home