Λ. Δωδώνης 69, Ιωάννινα(Απέναντι απο κλινική Μητέρα)
6941402248, 6934443003, 6949777600
Image
Κατασκευές
Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η ασφάλεια των κτιρίων λαμβάνοντας υπόψη, σε συνεργασία και με την ομάδα αρχιτεκτόνων και πολιτικών μηχανικών της εταιρείας, τους νεότερους αντισεισμικούς κανονισμούς του Ελληνικού Κράτους.

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους και πλέον αναγνωρισμένους προμηθευτές και κατασκευαστές υλικών από Ελλάδα και Ευρώπη, με εγγυημένα και δοκιμασμένα υλικά αλλά και με συνεργεία πλήρως καταρτισμένα στο χώρο.

Η μεγάλη μας πείρα, η διαρκής ενημέρωση στο χώρο των κατασκευών και των υλικών κατασκευής αποτελούν εγγύηση για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε με πλήρη αξιοπιστία και τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων κατασκευής.
Παράλληλα, η ποιότητα, η λειτουργικότητα, η αρχιτεκτονική άποψη και αντίληψη των κτιρίων μας, σεβόμενη τους νόμους και το περιβάλλον, αποτελούν το γνώριμο προφίλ των κατασκευών μας.

Έτσι πλέον είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία από την έρευνα και αγορά ενός οικοπέδου μέχρι την ολοκλήρωση της κατοικίας σας.
Αλλά ακόμα και αν δεν θέλετε να μπείτε στη διαδικασία ανέγερσης μιας νέας οικοδομής, εμπιστευτείτε μας να βρούμε το ιδανικό για εσάς οίκημα.
Image
Πολυετής εμπειρία στο χώρο του real estate. Μελετάμε προσεκτικά τις ανάγκες σας και προτείνουμε τα καταλληλότερα ακίνητα, άμεσα, αξιόπιστα, χωρίς ταλαιπωρία!
Οι έμπειροι και ενημερωμένοι σύμβουλοι του γραφείου μας προτείνουν μετά πο έλεγχο,μόνο τα καλύτερα διαθέσιμα ακίνητα!
Βρείτε μας στο Google
Image

Please publish modules in offcanvas position.