Λ. Δωδώνης 69, Ιωάννινα(Απέναντι απο κλινική Μητέρα)
6941402248, 6934443003, 6949777600

Εύρεση φοιτητικού σπιτιού.Τι να προσέξεις;

Ήρθε η ώρα να φύγεις από το πατρικό σου! Αυτή η πρόταση σε ορισμένους προκαλεί μεγαλύτερο αίσθημα χαράς από το γεγονός ότι πέρασες στη σχολή που επιθυμούσες. Επιτέλους ήρθε η στιγμή να μείνεις μόνος σου και να βγεις στο κυνήγι εύρεσης σπιτιού. Θα σε καθοδηγήσουμε ώστε να εστιάσεις στα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που θα πρέπει το φοιτητικό σου σπίτι να πληροί.
Image
Τοποθεσία

Εάν σκοπεύεις να είσαι συνεπής φοιτητής ή σου αρέσουν οι καφέδες στο κυλικείο της σχολής με τους συμφοιτητές, θα πρέπει το σπίτι σου να είναι σε κοντινή απόσταση από το πανεπιστήμιο.

Ασφάλεια

Είναι σημαντικό να νιώθεις ασφαλής στο σπίτι που θα μείνεις για πρώτη φορά μόνος σου. Γι’ αυτό το λόγο  σου προτείνουμε να προτιμάς διαμερίσματα που δε βρίσκονται στο ισόγειο ή στον πρώτο όροφο πολυκατοικιών και που διαθέτουν πόρτες ασφαλείας.

Θέρμανση

Πολλές πολυκατοικίες διαθέτουν κεντρική θέρμανση αλλά είτε τα θερμαντικά σώματα μένουν αναμμένα για λίγες ώρες κάθε μέρα είτε δεν ανάβουν καθόλου. Ζήτα διευκρινίσεις για την κατανάλωση πετρελαίου ή φυσικού αερίου και το επιπρόσθετο κόστος που θα επιβαρύνει τα κοινόχρηστα. Στην περίπτωση που το διαμέρισμα έχει αυτόνομη θέρμανση, έλεγξε αν υπάρχει κλιματιστικό. Επίσης, βεβαιώσου ότι τα κουφώματα στα παράθυρα μονώνουν καλά τον χώρο για να μην έχεις απώλεια θερμότητας.

Μέγεθος σπιτιού

Λάβε υπόψιν ότι όσο μεγαλύτερο το μέγεθος του σπιτιού, τόσο μεγαλύτερα τα έξοδα συντήρησης. Προτίμησε ένα διαμέρισμα μικρού ή μεσαίου μεγέθους, το οποίο θα μειώσει τα έξοδα θέρμανσης και κοινοχρήστων. Με την επιλογή ενός μικρότερου διαμερίσματος, μπορείς να μειώσεις και τα έξοδα επίπλωσης, αφού δε θα χρειαστεί να αγοράσεις πολλά έπιπλα για να “γεμίσεις” το χώρο.

Γείτονες

Αν θέλεις να αποφύγεις ενοχλητικές παρατηρήσεις από γείτονες στις 10 το βράδυ επειδή δυνάμωσες λίγο την ένταση της μουσικής ή κλάματα μωρού στις 6 το πρωί, προσπάθησε να γνωρίσεις τους ενοίκους το διπλανών διαμερισμάτων ή ρώτα τον σπιτονοικοκύρη για να αποσπάσεις πληροφορίες.

Καλή αναζήτηση!
Image
Πολυετής εμπειρία στο χώρο του real estate. Μελετάμε προσεκτικά τις ανάγκες σας και προτείνουμε τα καταλληλότερα ακίνητα, άμεσα, αξιόπιστα, χωρίς ταλαιπωρία!
Οι έμπειροι και ενημερωμένοι σύμβουλοι του γραφείου μας προτείνουν μετά πο έλεγχο,μόνο τα καλύτερα διαθέσιμα ακίνητα!
Βρείτε μας στο Google
Image

Please publish modules in offcanvas position.